ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


Συνέντευξη του κ. Λινού στο Αχελώος TV

Ο καθ. κος Δημήτρης Λινός παραβρέθηκε την Παρασκευή 28/2, στην τηλεοπτική εκπομπή «Ανοιχτές Σελίδες» του καναλιού Αχελώος TV, προσκεκλημένος του δημοσιογράφου κ. Αχιλλέα Παπαδιονυσίου.

Ο κος Λινός μίλησε για το συνέδριο που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο στην Κίνα, το οποίο διοργανώθηκε από το International Association of Endocrine Surgeons (IAES) και το Endocrine Surgery Group του The First Hospital of Jilin University.

Με την ευκαιρία της εκπομπής ο καθ. κος Λινός ανακοίνωσε τη διεξαγωγή του αντίστοιχου διεθνούς συνεδρίου, το οποίο διοργανώνει το προσεχές φθινόπωρο με την παρουσία επιστημόνων από την Κίνα, τις ΗΠΑ και την Ευρώπη.  Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 28 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου στο Costa Navarino στη Μεσσηνία. (https://www.endocrinesurgery2014.com/)

Επιπλέον, ο κος Λινός αναφέρθηκε εκτενώς στο σύστημα δημόσιας διοίκησης του κλάδου της υγείας στην Ελλάδα και πρότεινε λύσεις που θα μπορούσαν να βελτιώσουν την παρούσα κατάσταση.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στον παρακάτω σύνδεσμο: http://bit.ly/1cSJeXY ή στο youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=fNlB7ELus2Q&feature=youtu.be&app=desktop


Αναζήτηση


Τελευταία νέαΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ