ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


Ο Καθηγητής Χειρουργικής κος Δημήτρης Λινός στην 4η ετήσια Σύνοδο Κορυφής Ηγεσίας και Συνηγορίας

Ο Καθηγητής Χειρουργικής κος Δημήτρης Λινός όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα συμμετάσχει στην ετήσια Σύνοδο Κορυφής Ηγεσίας και Συνηγορίας που πραγματοποιείται για 4η χρονιά και θα φιλοξενηθεί από τις 18 έως τις 21 Απριλίου στο Αμερικανικό Κολλέγιο Χειρουργών (American College of Surgeons) στην Washington.

Κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής θα γίνουν ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες εκπαιδευτικές συναντήσεις που θα εστιάσουν στα μέσα και τα εργαλεία που απαιτούνται για να γίνει κάποιος αποτελεσματικός ηγέτης. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διαδραστική εκπαίδευση συνηγορίας και να επισκεφτούν  τα γραφεία του Κογκρέσο.

Στόχος των συναντήσεων αυτών είναι η δικτύωση των χειρουργών  που ενδιαφέρονται να εμπλακούν στις πολιτικές διαδικασίες με σκοπό να εξελίξουν τη δουλειά τους και να βελτιώσουν τις συνθήκες φροντίδας των ασθενών τους. Ακόμη θα μπορέσουν να κατανοήσουν καλύτερα τις καινούριες αποφάσεις και τη νομοθεσία σχετικά με τη χειρουργική.Αναζήτηση


Τελευταία νέαΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ