ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


Συμμετοχή του Καθηγητού κ. Λινού στην Ετήσια Συνάντηση του Society of American Gastrointestinal and Endoscopic Surgeons (SAGES) & 16th World Congress of Endoscopic Surgery

Ο Καθηγητής κ. Λινός συμμετείχε στην Ετήσια Συνάντηση του Society of American Gastrointestinal and Endoscopic Surgeons (SAGES) & 16th World Congress of Endoscopic Surgery, που πραγματοποιήθηκε στις 11-14 Απριλίου 2018, στο Seattle, WA. 

Στο συνέδριο παρουσιάστηκαν πληθώρα εργασιών, e-posters και ενδιαφερουσών μελετών που αφορούν στην ελάχιστα επεμβατική και ανοιχτή γενική χειρουργική, καθώς και οι νεότερες εξελίξεις στη χειρουργική του εντέρου, της κήλης, στη βαριατρική και την ογκολογική χειρουργική, αλλά και στις εύκαμπτες ενδοσκοπήσεις. 

Επίσης, επανήλθαν τα sessions “Devil’s in the Details”, μια εκ βαθέων ματιά σε απλές χειρουργικές διαδικασίες με συμβουλές και πρακτικές από τους ειδικούς. Μια ακόμη σημαντική ενότητα που επανήλθε στο συνέδριο ήταν τα «SAGES Masters Series». Πρόκειται για σειρά παρουσιάσεων ανά διαφορετική θεματική που πραγματοποιούνται από τους πλέον έμπειρους χειρουργούς («master surgeons»), οι οποίοι παρέχουν τεχνικές και συμβουλές τις οποίες οι συμμετέχοντες μπορούν άμεσα να εφαρμόσουν.

Περισσότερες πληροφορίες:


Αναζήτηση


Τελευταία νέαΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ