ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


Ο Καθηγητής κύριος Λινός προσκεκλημένος ομιλητής στην Πράγα στο 17ο Διεθνές Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ενδοσκοπικής Χειρουργικής.

Πράγα, 18 Ιουνίου 2009- Το 17ο Διεθνές Συνέδριο της Ευρωπαϊκής  Ένωσης Ενδοσκοπικής Χειρουργικής  (European Association of Endoscopic Surgery-EAES) πραγματοποιήθηκε στην Πράγα από τις  17 έως τις 20 Ιουνίου 2009. Ο Καθηγητής  κύριος  Λινός, προσκεκλημένος ομιλητής στο στρογγυλό τραπέζι «Νέες ερευνητικές εξελίξεις στη Χειρουργική με Ελάχιστη Πρόσβαση», ανέπτυξε το θέμα «Ενδοσκοπική χειρουργική μέσω των φυσικών ανθρώπινων οπών (NOTES) και Λοιμώξεις».


Το κεντρικό θέμα του 17ου Διεθνούς Συνέδριου της Ευρωπαϊκής  Ένωσης Ενδοσκοπικής Χειρουργικής  (EAES) ήταν «Νέες Εξελίξεις και Ογκολογικά Αποτελέσματα στην Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική», εστιάζοντας στη χειρουργική του παχέος εντέρου, καθώς επίσης στη γαστρική, ηπατοπαγκρεατική και θωρακική ογκοχειρουργική.  Το συνέδριο παρακολούθησαν ερευνητές  και γιατροί από την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο, συζητώντας  επιπλέον για νέες τεχνολογίες στη χειρουργική, όπως την Ενδοσκοπική Χειρουργική μέσω των Φυσικών Ανθρώπινων Οπών (NOTES) και τη Ρομποτική Χειρουργική.


Ο Καθηγητής κύριος Λινός παρουσίασε  τον κίνδυνο των λοιμώξεων  κατά τη διάρκεια και μετά την ενδοσκοπική χειρουργική μέσω των φυσικών ανθρώπινων οπών (NOTES), αναλύοντας τους μηχανισμούς των πιθανών λοιμώξεων και τη δυνατότητα πρόληψης  αυτών στηριζόμενος σε έρευνες που έχουν γίνει σε ανθρώπους και ζώα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την  Ενδοσκοπική Χειρουργική μέσω των Φυσικών Ανθρώπινων Οπών (NOTES) linos.gr/pages/posts/our_news/our_news92.php

Αναζήτηση


Τελευταία νέαΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ