ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


Εξειδίκευση


Ο Καθηγητής κ. Δημήτρης Λινός είναι εξειδικευμένος στους παρακάτω κλάδους:

I. Ενδοκρινική Χειρουργική

Iδιαίτερη είναι η συμβολή του κ. Λινού στην ανάπτυξη στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς της "Ενδοκρινικής Χειρουργικής". Η κλινική του συμβολή στις εγχειρήσεις των παθήσεων του θυρεοειδούς αδένος, παραθυρεοειδών αδένων, παγκρέατος και επινεφριδίων είναι σημαντική.

Διαβάστε περισσότερα

II. Χειρουργική Μαστού

Είναι από τους συγγραφείς των Ευρωπαϊκών οδηγιών για την χειρουργική αντιμετώπιση του πρώιμου καρκίνου του μαστού, έχει εργασθεί σε μεγάλα προγράμματα για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Διαβάστε περισσότερα

III. Λαπαροσκοπική Χειρουργική

Με την επιστροφή του στην Ελλάδα από τις Η.Π.Α. έδωσε ιδιαίτερη ώθηση στην ευρεία εφαρμογή της νέας "ειδικότητος" της "Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής". Η κλινική του συμβολή ήταν όχι μόνο στη συνήθη εφαρμογή της λαπαροσκοπικής χολοκυστεκτομής...

Διαβάστε περισσότερα

IV. Χειρουργική Ογκολογία

Η αντιμετώπιση καρκίνων, όπως του παχέως εντέρου, του στομάχου και του παγκρέατος αποτελεί καθημερινή πρακτική τόσο ανοιχτά όσο και λαπαροσκοπικά στη διάγνωση και θεραπεία των όγκων της κοιλίας.

Διαβάστε περισσότερα

V. Γενική Χειρουργική

Η αντιμετώπιση των κηλών, των αιμορροΐδων και άλλων συνήθων παθήσεων γενικής χειρουργικής με νέες τεχνικές είναι μέρος της κλινικής χειρουργικής αλλά και της ερευνητικής δραστηριότητας του κ. Λινού.

Διαβάστε περισσότερα

Αναζήτηση


Τελευταία νέαΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ